Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje toliau gaudomi narkotikų prekeiviai

Klaipėdoje automobilyje „Chrysler Voyager“ policijos pareigūnai sulaikė du įtariamus narkotikų prekeivius. Jie už 1 tūkst. 800 litų pirkėju apsimetusiam asmeniui pardavė du maišelius su įtariama psichotropine medžiaga – metamfetaminu (apie 100 g).
Narkotikai
Narkotikai / Klaipėdos policijos nuotr.

Įvykio vietoje policijos pareigūnai uždėjo antrankius nedirbantiems 1984 metais gimusiam klaipėdiečiui A.A. ir 1977 metais gimusiam Kretingos rajono gyventojui R.P.

Taip pat Bangų gatvėje sulaikyti įtariama prie šio nusikalstamo „sandorio“ prisidėję asmenys – nedirbantys 1976 metais gimęs Klaipėdos miesto gyventojas M.R. ir 1984 metais gimęs Kretingos rajono gyventojas E.G.

Pareigūnai atliko kratas sulaikytų asmenų gyvenamosiose patalpose. Klaipėdoje, Bangų g., pas A.A. rastas ir paimtas maišelis su įtariama narkotine medžiaga – kanapėmis ir jų dalimis (apie 10 g). Paryžiaus Komunos g., pas M.R. rasti ir paimti 2 maišeliai su įtariama narkotine medžiaga – kanapėmis ir jų dalimis (apie 150 g). Kretingos rajone pas E.G. rastas ir paimtas maišelis su įtariama narkotine medžiaga – kanapėmis ir jų dalimis (apie 20 g).

A.A. ir M.R. suimti. R.P. ir E.G. paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės (rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius