Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos gatvėse – ekstremalūs išbandymai

Šalčiai Klaipėdos vairuotojus šią savaitę privertė išgyventi tikrą stresą: miesto gatvės nebuvo barstomos ir valomos taip kaip reikėtų, daugumoje gatvių susidarė spūstys.
Slidus kelias
Slidus kelias / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Ketvirtadienio vakarą gatvės virto tikra čiuožykla, barstytuvai nespėjo barstyti ledu virtusių gatvių. Penktadienio rytą situacija kartojosi: vien Naujojo Uosto ir S.Daukanto gatvių sankryžoje priskaičiuotos kelios avarijos, negalėdami išsukti slidžioje sankryžoje automobiliai riedėjo šaligatviais. Vienu metu čia susidūrė keturi automobiliai. 
Slidu ir pėstiesiems – pabarstyti ne visi šaligatviai. Medikai ryte sulaukė skambučių apie pargriuvusius ir susižeidusius žmones. 

Daugiausiai priekaištų Klaipėdos savivaldybės miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė turėjo dėl situacijos šiaurinėje miesto dalyje. Ketvirtadienio vakarą mašinos slidinėjo gatvėse, barstytuvų nebuvo matyti. Gatvėse jie pasirodė gerokai vėliau. 

Šiaurinę miesto dalį valyti pavesta konkursą laimėjusiai bendrovei „Ecoservice“. Jos vadovai teisinosi, kad šalti pradėjo piko metu, barstytuvai taip pat strigo kamščiuose. Bendrovę už prastai atliktus darbus ketinama bausti piniginėmis baudomis. 

Tai jau ne pirmas atvejis šiais metais, kai gatvių valytojai nepateisina lūkesčių. Spalio pabaigoje, kai taip pat netikėtai pasikeitė oro temperatūra, uostamiesčio gatvės tapo tikru išbandymu vairuotojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius