Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos pareigūnai išaiškino alkoholio tiekėjais dirbusius taksistus

Klaipėdos apskrities VPK Prevencijos skyriaus pareigūnai su Klaipėdos rajono PK bei Valstybinės mokesčių inspekcijos pareigūnais vykdė prevencinę priemonę, kurios metu Rietavo ir Gargždų miestuose buvo sulaikyti taksi vairuotojai, kurie iš taksi automobilių pardavė alkoholinius gėrimus.
Įkliuvo taksistai, pardavinėję alkoholį.
Įkliuvo taksistai, pardavinėję alkoholį. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Temos: 2 Klaipėda Alkoholis

Taksistų atžvilgiu pradėtos administracinės teisenos pagal LR ANK 127 str. 1 d. (neteisėtas vertimasis komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla). Atsakomybė už tai – nuo trijų šimtų iki aštuonių šimtų penkiasdešimties eurų su alkoholinių gėrimų konfiskavimu.

Kitu atveju Rietavo mieste buvo sulaikytas taksi vairuotojas, kuris gabeno alkoholinius produktus darbo metu taksi automobilyje. Jo atžvilgiu pradėta administracinė teisena pagal LR ANK 209 str. 1 d. (akcizais apmokestinamų prekių įsigijimas (išskyrus energetinius produktus ir elektros energiją), laikymas, gabenimas, naudojimas ar realizavimas pažeidžiant nustatytą tvarką). Bauda numatyta nuo trisdešimties iki vieno šimto penkiasdešimties eurų su alkoholinių gėrimų konfiskavimu.

Panašios prevencijos priemonės bus taikomos ir ateityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius