Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 20 /19:28

Šiurpi avarija Klaipėdos rajone: trys žmonės išvežti į ligoninę

Vakarų Lietuvoje dar viena skaudi avarija: ketvirtadienio vakarą per eismo įvykį buvo prispausti žmonės. Ugniagesiai juos vadavo iš transporto priemonių, į ligoninę išvežti trys žmonės.
Avarijos metu nukentėjo trys žmonės
Avarijos metu nukentėjo trys žmonės / Dominyko Hauser nuotr.

Ketvirtadienį, apie 18 val.13 min.bendruoju pagalbos centro telefonu 112 paranešta, kad Klaipėdos rajone, Sendvario seniūnijoje, Žemgrindžių kaime per eismo įvykį automobilyje prispausti žmonės.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija perduota greitosios pagalbos medikams, ugniagesiams.

Įvykio vietoje paaiškėjo, kad susidūrė „Škoda“ ir „Audi“ automobiliai.

Incidento metu tik per stebuklą išvengta skaudžių aukų: medikai apžiūrėjo į avariją patekusius žmones, trys išvežti į ligoninę.

Paaiškėjo, kad susidūrė žaliu klevo lapu važiavęs „Audi“ ir „Škoda Fabia“, vairuojama moters. „Audi“ automobiliu važiavo trys jaunuoliai, stipriai sužaloti priekyje sėdėję vaikinai, gale sėdėjusi mergina – beveik nenukentėjo. Į ligoninę išgabenta ir „Škodos“ vairuotoja.

Kaip 15min informavo įvykio vietoje dirbę ugniagesiai, visų trijų patirtos traumos labai rimtos. „Plėštinės žaizdos, daugybiniai lūžiai... Kas kaltas? Neįsivaizduoju“, – teigė pamainos viršininkas Juozas Vintilas.

Avarijos aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius