Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kontrabandines cigaretes keliautojai slėpė ir po rūbais

Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai savaitgalį Medininkų, Raigardo ir Lavoriškių kelio postuose po fizinės asmenų patikros sulaikė 12 pažeidėjų, kurie įvairius kiekius kontrabandinių rūkalų gabeno slėpdami po viršutiniais rūbais – vidinėse kišenėse, užkištus už diržo.
Muitinė
Muitinė / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pasak Vilniaus teritorinės muitinės pranešimo, tikintis išvengti muitinės kontrolės, kontrabandinės cigaretės vis dažniau slepiamos po viršutiniais keleivių drabužiais. Todėl fizinė muitinė patikra atliekama ne tik keliaujančių automobiliais ar kitokia transporto priemone, bet ir pėsčiomis.

Medininkų kelio poste pareigūnams įkliuvo 4 Baltarusijos ir 1 mūsų šalies pilietis, Raigardo kelio poste – 2 baltarusiai ir po vieną Lietuvos bei Latvijos piliečius, o Lavoriškių kelio poste – po vieną Baltarusijos ir Rusijos piliečius, kurie prieš atliekant muitinę patikrą pareigūnams tvirtino, kad jokių neleistinų daiktų ir prekių su savimi neturi.

Devyni su kontrabandinėmis cigaretėmis pro muitininkus mėginę prasmukti asmenys per sieną keliavo pėsčiomis, vienas vyko dviračiu, du – maršrutiniu autobusu. Tarp sulaikytųjų buvo ir į Lietuvą pėsčiomis vykusi baltarusė. Iš slėptuvių rūbuose pareigūnai ištraukė beveik 750 pakelių įvairių rūšių cigarečių, kurios įvertintos daugiau kaip 5,3 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius