Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kontrabandininkė bandė įbrukti pareigūnams didelį kyšį

Įtariamoji, prekiavusi kontrabandinėmis cigaretėmis, Klaipėdos rajono Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjui bandė įbrukti didžiulį kyšį.
Litai, pinigai
Litai / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Pirmadienio ryta, apie 8 val., dirbant pagal specialų planą, Vėžaičiuose buvo sustabdytas automobilis „Mercedes Benz". Patikrinus automobilio bagažinę, atsarginio rato vietoje rasta ir paimta 220 pakelių cigarečių „Fest" su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Automobilio keleivė S.E.D. pareiškė, kad cigaretės priklauso jai. Jas įsigijusi savo reikmėms iš nepažįstamo asmens. Surašius daiktų paėmimo protokolą bei paaiškinimą, minėtai pilietei buvo įteiktas šaukimas atvykti į Klaipėdos r. PK, po to ji buvo paleista.

Pareigūnams tęsiant tarnybą, kelio Veiviržėnai–Vėžaičiai sankryžoje su Gedvydų gatve, 2011-08-22 10.30 val. prie policijos tarnybinio automobilio privažiavo automobilis „Mercedes Benz", iš keleivio pusės išlipo pilietė S.E.D, priėjo prie policijos automobilio vairuotojo pusės, kur sėdėjo tyrėjas, atidarė duris ir pradėjo įkalbinėti, kad būtų panaikinta medžiaga dėl cigarečių, už tai siūlė pinigų.

Pilietei kelis kartus paaiškinta, kad už pareigūno papirkimą yra numatyta baudžiamoji atsakomybė, tačiau ji į tai nereagavo, toliau siūlė „susitarti" bei į uniforminio švarko kišenę įkišo susuktą ritinėlį su pinigais. Jame buvo 1400 litų. 

Moteris išsyk bandė pabėgti į savo automobilį, tačiau buvo sulaikyta ir pasodinta į tarnybinį automobilį. Apie tai nedelsiant pranešta policijos budėtojui. Į įvykio vietą iškviesta operatyvinė grupė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius