Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Košmariška kelionė taksi: vairuotojas atėmė keleivio kortelę, iškvotė kodą, išmetė vyrą iš mašinos ir išsigrynino 500 litų

Į policiją kreipėsi vienas solidaus amžiaus klaipėdietis, kuris pasiskundė buvęs tiesiog apiplėštas taksisto. Vyras pasakojo prieš kelias savaites buvęs nuvežtas į Švėkšną, apiplėštas, išmestas iš taksi, o netrukus sužinojo ir apie nuimtus iš jo sąskaitos pinigus.
Taksi vairuotojas
Asociatyvinė iliustracija: su taksi vairuotojais geriau nejuokauti, o kartais apskritai verčiau su jais neprasidėti. Tačiau ir keleivių pasitaiko įvairaus plauko. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šeštadienį Klaipėdos apskrities vyriausiajo policijos komisariato atstovai pranešė, kad į pareigūnus pagaliau prisiruošė kreiptis taksisto nuskriaustas klaipėdiškis.

63 metų M.G. skundžiasi, kad dar sausio 15 d. vakare jo pasamdytas taksistas nuvežė į Švėkšną. Kilus konfliktui, taksi vairuotojas esą atėmė iš keleivio banko kortelę. Prieš išmesdamas keleivį iš mašinos, taksistas dar iškvotė iš jo tos kortelės PIN kodą.

Maža to, kitą dieną klaipėdiškis sužinojo, kad iš jo banko sąskaitos kažkas pagrobė 500 litų.

Ar pinigus paėmė pats piktasis taksistas, galima tik spėlioti. Kaip ir apie aplinkybę, kodėl taip nuskriaustas keleivis tik po daugiau nei dviejų savaičių prisiruošė kreiptis į pareigūnus.

Klaipėdos policija tęsia visų šių įvykių aplinkybių tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius