Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kretingoje degė traukinio dyzelinio kuro krosnis

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros gaisrų suvestinėje įregistruotas 31 gaisras. Per juos du žmonės žuvo, o du gyventojai buvo traumuoti.
Iš degančio buto veržiasi dūmai
Gaisras daugiabutyje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Ketvirtadienį ryte, apie 8.40 val., Varėnos rajone, Kamorūnų kaime, gaisras kilo individualiame gyvenamajame name. Sudegė lova, aprūko kambario sienos ir lubos, o gaisre žuvo, kaip spėjama, namo savininkas. Įvykis tiriamas.

Dar vienas žmogus žuvo penktadienio naktį, po vidurnakčio, kilus gaisrui Vievyje, Kauno gatvės daugiabučio namo bute. Per gaisrą išdegė kambarys, aprūko koridorius, virtuvė ir laiptinė, o ant grindų šalia lovos buvo rastas apdegęs 68 metų buto savininkės kūnas. Gaisras įsiplieskė dėl priešgaisrinės saugos taisyklių pažeidimų eksploatuojant elektros prietaisus.

Apie 15.25 val. gaisras kilo Širvintose, Upelio gatvės gyvenamojo namo bute. Atskubėję ugniagesiai užgesino kambaryje degančią lovą ir patalynę, o kitame kambaryje rado miegantį buto savininkės sūnų. Jį gelbėtojai išvedė iš uždūmintų patalpų ir perdavė medikams. Šio gaisro priežastis – neatsargus rūkymas.

Apie 19 val. Širvintų rajone, Beržės kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, atvira liepsna jau degė medinio namo vidus ir prie jo prijungtos malkinės stogas. Sudegė namo pertvaros, pradegė perdanga, apdegė vidus, sudegė priestato stogo danga. Iki atvykstant ugniagesiams kaimynas Sigitas Bareika iš degančio pastato spėjo išgelbėti namo savininkės tėvą, o gaisras įsiplieskė dėl krosnies ir dūmtraukio įrengimo bei jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 21.20 val. gaisras kilo Kaune, Tilžės gatvės daugiabučio namo bute. Atskubėję ugniagesiai iš uždūminto kambario, kuriame smilko antklodė ir skudurai, spėjo išvesti smalkėmis apsinuodijusį vyrą. Jį greitoji išvežė į ligoninę.

Šiąnakt, apie 2.55 val., Kretingos geležinkelio stotyje užsidegė UAB „Tered Rail and Logistics“ priklausančio vagono dyzelinio kuro krosnis. Per gaisrą apdegė vagono lubos, aprūko sienos, o rankas apdegęs ir apsinuodijęs smalkėmis 30-metis Latvijos pilietis buvo išvežtas į ligoninę. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius