Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kretingos rajone penki jaunuoliai sumušė pirties šeimininką (papildyta 10.32 val.)

Kretingos policija aiškinasi priežastis konflikto, per kurį du žmonės buvo sužaloti, o trys įtariamieji atsidūrė areštinėje.
Pirtis
Pirtis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Areštinė Pirtis

Kaip informuoja Policijos departamentas, sekmadienį apie 2.30 val. Kretingos rajone, Juodupėnų kaime, pirtyje tarp penkių nepažįstamų jaunuolių ir A.J. (gim. 1989 m.) bei pirties šeimininko V.M. (gim. 1968 m.) įvyko konfliktas. Chuliganai sumušė V.M. ir iš šratinio ginklo sužalojo A.J.

Nukentėjusysis A.J. šautinę kairio šono žaizdą, suteikus medicinos pagalbą, gydosi namuose. Nukentėjęs pirties šeimininkas V.M. dėl galvos sumušimo ir nosies lūžio paguldytas į ligoninę.

Įtariamieji neblaivūs M.G. (gim. 1988 m.), kuriam nustatytas 0,73 prom. girtumas, M.G. (gim. 1991 m.), kuriam nustatytas 1,62 prom. girtumas, ir R.T. (gim. 1987 m.) uždaryti į areštinę.

Įvykis tiriamas.

Papildyta 10.32 val.: Kretingos policija informuoja, kad konfliktas prasidėjo, kai palangiškis A.J. apie 2.30 val. nuėjo į pirtį, kurią prižiūri, ir bandė iš jos išprašyti penkis nepažįstamus asmenis. Policija teigia, kad šie jį sumušė.

Po kiek laiko atėjus pirties šeimininkui V.M., tie patys asmenys jį taip pat sumušė bei atėmė šratinį šaunamąjį savigynos ginklą. Į konfliktą vėl įsikišus A.J., vienas iš penkių nepažįstamųjų iš atimto ginklo šovė į jį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius