-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kriminalinės policijos pareigūnais prisistatę vyrai apsvaigino ir apšvarino lenką

Trečiadienį Lenkijos pilietis Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato policininkams pranešė, jog buvo apsvaigintas ir apiplėštas vyriškių, kurie prisistatė kriminalinės policijos pareigūnais. Istorija mįslinga dar ir todėl, jog lenkas į pareigūnus kreipėsi po daugiau nei dviejų savaičių nuo įvykio.
Pinigai
Asociatyvinė nuotr. / „Scanpix“ nuotr.

47-erių Lenkijos piliečio S.P.J. teigimu, šių metų gegužės 20 d., apie 8.40 val., jį važiuojant automobiliu „VW Passat“, Gunkliškių kaime, Kalvarijos savivaldybėje, sustabdė du maskuojančiomis uniformomis vilkintys vyriškiai, kurie prisistatė kriminalinės policijos pareigūnais ir paprašė pateikti patikrinimui dokumentus ir atidaryti bagažinę.

S.P.J. išlipo iš automobilio ir paprašęs leisti atlikti gamtinius reikalus paėjo į kelkraštį. Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams S.P.J. teigia dėl neaiškių priežasčių praradęs sąmonę, o atgavęs ją pamatė, kad vyriškiai pasišalino su jo automobiliu.

Po 4 valandų automobilį S.P.J. rado Trakiškių kaime, Kalvarijos savivaldybėje. Lenkijos pilietis pasigedo automobilyje buvusioje rankinėje paliktų 32060 litų, 1000 Lenkijos zlotų ir 100 eurų, rašoma Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius