Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kruvinas dviejų moksleivių konfliktas Gabijos gimnazijoje Vilniuje: vienam gimnazistui peiliu perdurtas pilvas, kitas aiškinasi policijoje

Vilniaus policija aiškinasi kraujo praliejimu pasibaigusį dviejų moksleivių konfliktą sostinės Gabijos gimnazijoje. Per incidentą vienam gimnazistui peiliu perdurtas pilvas, kitas atsidūrė policijos komisariate.
Peilis
Peilis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pasak policijos, incidentas antradienį apie 10.40 val. įvyko Pašilaičių g. įsikūrusioje Gabijos gimnazijoje. Per pertrauką gimnazijos koridoriuje susimušė du moksleiviai. Dėl ko kilo konfliktas ir kaip jis vystėsi, dabar aiškinasi policijos pareigūnai. Žinoma tiek, kad per incidentą peiliu buvo sužalotas vienuoliktokas (gim. 1994 m.).

Krauju paplūdęs moksleivis buvo nuvestas į gimnazijos medicinos punktą, iš čia jį į ligoninę išsivežė greitosios pagalbos medikai. Pirminiais duomenimis, moksleiviui peiliu perdurtas pilvas, tačiau pavojaus gyvybei nėra.

Apie 11.08 val. į ligoninę atvežtas gimnazistas (žiemą jam sukaks 18 metų) paaiškino, kad jį peiliu sužalojo kitas moksleivis.

Gimnazisto sužalojimu įtariamam tos pačios gimnazijos dešimtokui (gim. 1996 m.) irgi prireikė medikų pagalbos. Jam sužalota lūpa.

Su dešimtoku dabar bendrauja policijos pareigūnai, o peiliu sužalotas septyniolikmetis gydomas ligoninėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius