Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kruvinas penktadienio išpuolis prie parduotuvės „Maxima“ (atnaujinta 15.31 val.)

Sostinėje viešoje vietoje penktadienį peiliu į kaklą sužalotas vyriškis.
Peilis
Peilis / Martyno Vidzbelio/„Scanpix“ nuotr.

Šiandien 14 val. 54 min. buvo gautas pranešimas, kad Vilniaus Karoliniškių rajone, Sausio 13-osios gatvėje, prie parduotuvės „Maxima“, peiliu į kaklą sužalotas vyriškis. Sulaikytas įtariamasis pristatytas į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) 5-ąjį policijos komisariatą.

Įvykio aplinkybės tiriamos, penktadienio popietę operatyviai informavo Vilniaus apskrities VPK Valdymo organizavimo skyriaus Viešųjų ryšių poskyrio vyresnioji specialistė Dalia Petrauskienė.

Papildyta 15.31 val. Paaiškėjo, kad sostinės patruliai į informaciją apie šį išpuolį reagavo žaibiškai. Kaip minėta, apie sužalotą žmogų pranešta 14 val. 54 min., po minutės patruliai jau skubėjo į įvykio vietą. Dar po minutės, 14 val. 56 min., policininkų ekipažas jau buvo prie parduotuvės, kur pamatė ant žemės gulintį sužalotą žmogų. Įvykio liudininkai pareigūnams greitai nupasakojo, kokie pabėgusio užpuoliko požymiai. Įtariamasis žaibiškai buvo sulaikytas netoliese.

Policija jau nustatė įtariamojo asmenybę. Tai T.B., gimęs 1959 metais. Jo poelgio motyvai kol kas nežinomi.

15min.lt žiniomis, nukentėjusiajam V.D. (gim. 1955 m.) medikai nustatė ne pjautinę, bet durtinę kaklo žaizdą. Jis skubiai nuvežtas į Vilniaus greitosios pagalbos universitetinę ligoninę ir paguldytas į reanimaciją. Apie sužalotojo sveikatos būklę išsamiau nepranešama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius