Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuriozinė avarija kelyje Švėkšna–Saugai: senolio „Ford“ kilstelėjo ugniagesių ZIL'ą

Galbūt nuskendusio, o gal tik pelkėje pasiklydusio žmogaus paieškų operaciją Šilutės rajone trečiadienį po pietų sutrikdė kuriozinė avarija. 82 metų senolio vairuojamas „Ford“ automobilis rėžėsi į kelkraštyje palikto ugniagesių gelbėtojų sunkvežimio galą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt nuotr.

Apmaudi eismo nelaimė Šilutės rajone įvyko trečiadienį apie 15.30 val.

Prie kelio Švėkšna–Saugai buvo atvykę ugniagesiai, kuriuos į pagalbą pasikvietė policininkai, ieškoję pelkėtoje vietoje pasiklydusio arba galbūt netgi nuskendusio vyro. 

Gaisrinės automobilis stovėjo siaurame kelkraštyje.

Tuo metu pro šalį labai senu „Ford“ automobiliu (kurio oro pagalvės, beje, per avariją puikiai iššovė) keliavo 82 metų šilutiškis. Senolį iš priekio akino besileidžianti saulė. Tuo tarpu specialiųjų tarnybų sujudimas miške vairuotojui buvo puikiai matomas. Taip išėjo, kad šilutiškis labiau domėjosi vaizdu brūzgyne, nei keliu, juolab žiūrėti tiesiai prieš saulę buvo sunkiau nei į šoną.

„Ford“ rėžėsi į ugniagesių sunkvežimio ZIL galą. Pasak liudininkų, lengvasis automobilis tiesiog palindo po gaisrine mašina, o smūgio momentu sunkvežimio galas net šoktelėjo aukštyn.

Vis dėlto greičio nebūta didelio, todėl ir smūgis išėjo gana nestiprus. Be to, senolis buvo prisisegęs, iššovė ir saugos pagalvės. Vairuotojas ugniagesių atsiprašė, kad nebuvo atidus. Jis po įvykio jautėsi nesusižeidęs ir greitosios pagalbos kviesti nepanoro.

Dingusiojo paieškos operacija netrukus galėjo būti tęsiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius