Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuriozinė vokiečių turistų avarija Žemaitkiemyje: stotelėje sustojęs autobusas sugebėjo trenktis į automobilį

Pirmadienį į nežymų eismo įvykį Šilutės rajone pateko turistinis autobusas iš Vokietijos.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Nojaus nuotr.

Turistus po Vakarų Lietuvą vežiojusio autobuso iš Vokietijos vairuotojas pirmadienį prieš pietus pateko į apmaudžią avariją.

Nė vienas keleivis eismo įvykio metu nenukentėjo, tačiau turistams teko gaišti laiką, o vairuotojams – pildyti šios techninės avarijos dokumentus.

Autobuso vairuotojas Šilutės rajone, Žemaitkiemyje, trumpam stabtelėjo viešojo transporto stotelėje. Atlikdamas šį manevrą vairuotojas matė, kad stotelė visiškai tuščia. Norėdamas, kad didelė transporto priemonė kuo mažiau trukdytų eismui, vairuotojas pabandė šiek tiek pavažiuoti atbulomis. Jis nepatikėjo savo ausimis, kai į kažką atsitrenkė.

Pasirodė, kad už autobuso yra sustojęs lengvasis automobilis „Peugeot 607“. Jo vairuotoja kelkraštyje stabtelėjo tam, kad išleistų čia savo motiną. Lengvasis automobilis už autobuso sustojo taip lygiai, kad pastarojo vairuotojas nematė „Peugeot“ nei pro kairį, nei pro dešinį veidrodėlį.

Ar galėjo savo ruožtu šios mašinos vairuotoja, matydama atslenkantį autobusą, irgi pavažiuoti atbulomis ar bent energingai pasignalizuoti, belieka tik spėlioti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius