Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kurioziška avarija: du susidūrę automobiliai taranavo policijos mašiną (nuotraukos)

Ketvirtadienio popietę Vilniuje įvyko kurioziškas eismo incidentas – sankryžoje susidūrė du automobiliai, vienas kurių iškart kliudė šalia stovėjusią policijos transporto priemonę.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Neįprastas transporto priemonių susidūrimas įvyko sostinės centre, Lvovo ir Linkmenų gatvių sankryžoje.

Apie 15 val. čia susidūrė Peugeot 406 ir Audi A3 automobiliai. Peugeot po smūgio dar rėžėsi į tarnybinės policijos mašinos Opel Astra priekį.

Transporto priemonės suniokotos gana smarkiai, tačiau žmonės, laimei, per incidentą nenukentėjo.

Pirminiai duomenys apie šią avariją yra gana patikimi, nes tarp incidento dalyvių nekilo jokių diskusijų, kas kaltas, o kas ne.

Jauno vyro vairuojamas mėlynasis Peugeot judėjo šalutine Lvovo gatve (žr. 1-ąją galerijos nuotrauką) ir ketino toliau važiuoti tiesiai, prekybos centro „Europa“ link. Su žavia blondine keliavęs vairuotojas padarė šiurkščią klaidą: įvažiavo į sankryžą nepraleidęs tuo pat metu jam iš dešinės pagrindiniu keliu važiavusio Audi automobilio.

Abu vairuotojai sankryžą kirsti ketino nepristabdę, todėl smūgio būta gana stipraus. Avarijos kaltininko nesudrausmino netgi tai, kad sankryžoje kaip tik tuo metu, būtent tam, kad praleistų Audi, stabtelėjo priešinga kryptimi Lvovo gatve važiavęs policijos tarnybinis automobilis.

Peugeot po kontakto su Audi dar gana stipriai trenkėsi į pareigūnų opelį. Vienas jame važiavusių policininkų, įvykioje vietoje kalbėdamas su 15min.lt žurnalistu, pasidžiaugė, kad viskas gana gerai baigėsi: „Ta Audi sukosi ir atrodė, kad nežinia, kur nulėks.“ 

Avarija patraukė praeivių dėmesį. Dalis smalsuolių buvo aplinkinių daugiabučių gyventojai. Žmonės pareigūnams ir žurnalistams skundėsi, kad ši šviesoforais neaprūpinta sankryža itin avaringa, tačiau eismo tvarkytojai į tokias miestiečių pastabas esą nereaguoja. Svarstyta, jog saugumo situaciją šioje sankryžoje galėtų pagerinti, pavyzdžiui, nemažai diskusijų keliantys naujoviški saugumo kalneliai. 

Beje, Audi A3 vairavęs kaunietis pasiguodė, jog tik birželio mėnesį įsigijo šį automobilį. Tuo tarpu Peugeot vairuotojas, regis, labiausiai išgyveno dėl to, kad per avariją šiek tiek užsigavo ir išsigando jo šviesiaplaukė keleivė. Tačiau mergina stengėsi šypsotis ir sakė: „Kraujo nėra, niekas nelūžo, vadinasi, viskas gerai.“ 

Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje
Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr./Apgadintas policijos tarnybinis automobilis.

 

Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr./Kaunietis vairuotojas prasitarė, kad aį 2007 metų laidos Audi automobilį įsigijo vos priea mėnesį.
Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr./Kaunietis vairuotojas prasitarė, kad šį 2007 metų laidos Audi automobilį įsigijo vos prieš mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius