Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kvailumui nėra ribų: pasiklausti dėl prarastų teisių vyras automobiliu atvažiavo pats

Kauno apskrities VPK užfiksuotas kuriozinis atvejis. Pernai balandį praradęs teises, praėjusią savaitę į komisariatą kreipėsi vyras. Kadangi po nuobaudos skyrimo praėjo pusmetis, jis norėjo pasiteirauti, kokia yra tvarka, norint susigrąžinti vairuotojo pažymėjimą anksčiau laiko. Tiesa, į policiją vyras atvyko automobiliu, kurį pats ir vairavo. Kvailumui nėra ribų?

Kauno apskrities VPK informuoja, jog sausio 12 dieną apie 14.50 valandą į Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdybą atvyko 58 metų vyras, kuriam 2015 metų balandžio 19 dieną dvejiems metams buvo atimta teisė vairuoti transporto priemones.

Šiais metais sukanka pusė termino, todėl pilietis atvyko pareigūnų pasiteirauti, kokia yra nustatyta tvarka, kokį prašymą rašyti, kaip gauti pažymą apie baustumą.

Koridoriuje pareigūnus užkalbinęs vyras netruko sukelti įtarimo, kad pasiklausti, kaip jam kuo greičiau susigrąžinti prarastą teisę vairuoti, jis atvažiavo automobiliu.

Pareigūnai jo rankose pamatė ne tik rankinę, tačiau ir raktų ryšulėlį, kuriame buvo įsegtas ir transporto priemonės raktas. Pareigūnai taip pat netruko pastebėti, kad išėjęs interesantas pasuko link automobilių stovėjimo aikštelės ir pats sėdosi prie vairo. Peržiūrėję vaizdo kamerų užfiksuotus vaizdus, jie įsitikino, kad į Kelių policijos valdybą vyras taip pat atvažiavo pats.

Netrukus buvo susisiekta su minėtu vyru, jis buvo informuotas apie padarytą pažeidimą ir pakviestas dar kartą atvykti į Kelių policijos valdybą. Sausio 15 dieną po pietų, piliečiui atvykus dar kartą, buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas Administracinių teisės pažeidimų kodekso 128 straipsnio 2 dalį (Transporto priemonių vairavimas neturint teisės vairuoti).

Už tai vyrui gresia bauda nuo 434 iki 724 eurų arba administracinis areštas.

VIDEO: Pareigūnai pergudravo kaunietį, atvykusį pasiteirauti, kada atgaus vairuotojo pažymėjimą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius