Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kybartuose įkliuvo lenkai, vežę cigarečių už 63 tūkst. litų

Kauno teritorinės muitinės pareigūnams pirmadienį įkliuvo du vienas paskui kitą vykę Lenkijos piliečiai, kurie savo automobiliuose bandė į Lietuvą įvežti nemažą kiekį kontrabandinių rūkalų už daugiau kaip 63 tūkst. litų.
Kybartuose konfiskuotos kontrabanda gabentos cigaretės
Kybartuose konfiskuotos kontrabanda gabentos cigaretės / Kauno teritorinės muitinės nuotr.

Ankstų rytą Kybartų kelio posto pareigūnai pagal Muitinės kriminalinės tarnybos informaciją sulaikė du automobiliais „Audi“ vykstančius lenkus, praneša Kauno teritorinė muitinė.

Abu jauni vyriškiai muitininkams žodžiu deklaravo, kad gabena tik leidžiamą kiekį akcizinių prekių – po 2 pakelius cigarečių ir po 1 litrą degtinės.

Tačiau detalų transporto priemonių tikrinimą atlikę posto pareigūnai automobiliuose „Audi“ aptiko įrengtas slėptuves, o jose – dviejų rūšių kontrabandines cigaretes. Specialiai įrengtas slėptuves su cigaretėmis muitininkai surado automobilių durelių ertmėse, dujų balione, degalų bake, dviguboje bagažinės sienelėje. Iš viso sulaikyti 8334 pakeliai (166 680 cigarečių) cigarečių „Denim“ ir „Golden Gate“ be banderolių, kurių vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – daugiau kaip 63 tūkst. litų.

Abiem vyriškiams surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai. Už rūkalų kontrabandą jiems gresia baudos nuo 10 iki 20 tūkst. litų, taip pat gabentos kontrabandos ir transporto priemonių konfiskavimas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius