L.Stankūnaitė dažniau dukters matyti kol kas negalės

Panevėžio apygardos teismas atmetė Laimutės Stankūnaitės skundą dėl pasimatymų su dukra apribojimo, pranešė LNK Naujienų tarnyba. Moteris su mergaite norėjo susitikinėti dažniau ir ilgiau. Tad kas antrą savaitgalį su dukra ji bent kol kas negalės matytis.
Teisme
L.Stankūnaitė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip pranešė LNK, L.Stankūnaitė negalės matytis su mažamete kas antrą savaitgalį, kol nebus išnagrinėta kita byla, kurioje turi būti nustatyta mergaitės gyvenamoji vieta.

Anksčiau Kėdainių apylinkės teismui nusprendus palikti laikinąsias apsaugos priemones Laimutei Stankūnaitei bendraujant su dukra, nepatenkintos motinos skundas pasiekė Panevėžį.

Ji prašė leisti matytis su vaiku pagal galiojusią taikos sutartį su Drąsiumi Kedžiu – kas antrą savaitgalį, per šventes, vasarą. Tačiau Panevėžio teisėjų kolegija L. Stankūnaitės skundą atmetė.

Birutė Valiulienė, Panevėžio apygardos teismo teisėja teigė, kad ji nepateikė svarių argumentų, kurie įrodytų, kad jos ir vaiko tarpusavio ryšiai dėl esamos laikinosios bendravimo tvarkos gali nutrūkti.

L.Stankūnaitė mergaitę matys kaip iki šiol – du kartus per savaitę po dvi valandas. Ši nutartis neskundžiama iki kol bus priimtas sprendimas civilinėje byloje dėl mažametės gyvenamosios vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius