Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimutė Stankūnaitė ir Kauno policininkai sulaukė grasinimų

Po praėjusį penktadienį įvykusio nesėkmingo bandymo velionio Drąsiaus Kedžio dukrą perduoti motinai Laimutei Stankūnaitei, grasinimų sulaukė ir policijos pareigūnai, ir pati L. Stankūnaitė. Policija jau pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl grasinimų antstolei Sonatai Vaicekauskienei, o dėl teisėjos Neringos Venckienės veiksmų kreiptasi į Generalinę prokuratūrą. Praėjusį penktadienį Kedžių namuose smurtą patyrusi L. Stankūnaitė sulaukė grasinimų nužudyti, skelbia Lrytas.lt.
Laimutė Stankūnaitė
Laimutė Stankūnaitė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Išgama tu, pedofile. Ką tu padarei kovo 24-ąją savo dukteriai. Seniai reikėjo tave nušauti, bet niekam nepavyksta. Aš esu snaiperis. Nepadės tau išgama jokie apsauginiai. Ko nepadarė Kedys, tą aš padarysiu. Žinau tavo tikslų adresą ir nepabėgsi tu niekur“, – tokio turinio žinutę gavo Laimutė Stankūnaitė.

Pirmadienį L. Stankūnaitė kreipėsi į teisėsaugą prašydama pradėti ikiteisminį tyrimą dėl grasinimo nužudyti ir nustatyti tai padariusį asmenį.

Pirmadienį elektroniniu paštu grasinančio turinio laiškus gavo nemažai Kauno policijos vadovų bei aukštesnio rango pareigūnų. „Tautos balsu“ prisistatęs anonimas koneveikė policininkus, kad jie praėjusį penktadienį Garliavoje bandė padėti antstolei S. Vaicekauskienei įvykdyti teismo sprendimą ir L. Stankūnaitei grąžinti jos ir velionio D. Kedžio dukrą.

„Ar gerai jautiesi žinodamas, kad tavo darbas yra užtikrinti pedofilų saugumą? Ar tau patinka eiti į darbą, kuriame kartu su savo kolegomis dirbi sarginiu šunimi iškrypėlių klanui?“, – rašoma policijos pareigūnams adresuotame laiške. Laiškas jau perduotas Kauno apygardos prokuratūrai, prokurorai spręs ar pradėti ikiteisminį tyrimą.

Dėl viešai televizijos laidoje išsakytų grasinimų į policiją kreipėsi ir antstolė Sonata Vaicekauskienė. Moteris pasipiktino praėjusį ketvirtadienį, kai teismas galutine ir neskundžiama nutartimi patenkino jos prašymą naudoti prievartinius veiksmus, viešai išsakytais teisėjos Neringos Venckienės pasvarstymais. Antstolė paprašė policijos skirti apsaugą, ji oficialiai pripažinta nukentėjusia.

„S. Vaicekauskienė gali baimintis nebent A. Ūso draugų. Nes A. Ūsas irgi su draugais šventė ir griovyje buvo rastas. Tai jai tik to reikėtų baimintis“, – televizijos eteryje sakė teisėja Neringa Venckienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius