Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lazdijų pasieniečiai sulaikė ką tik Prancūzijoje pavogtą automobilį

Tą pačią dieną, kai Prancūzijoje buvo paskelbta vogto automobilio „Renault Scenic“ paieška, jį Kalvarijos savivaldybėje sulaikė Lazdijų pasieniečiai.
Lazdijų pasieniečiai sulaikė ką tik prancūzijoje pavogtą automobilį.
Lazdijų pasieniečiai sulaikė ką tik prancūzijoje pavogtą automobilį. / VSAT nuotr.

Antradienį vėlai vakare Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai Kalvarijos savivaldybėje, kelyje Suvalkai – Marijampolė, sustabdė iš Lenkijos įvažiuojantį „Renault Scenic“ lietuviškais numeriais, teigiama VSAT pranešime.

Dokumentų patikros metu vairuotojas, 19-metis Tauragės gyventojas, pateikė prancūzišką transporto priemonės registracijos liudijimą bei draudimą, kuriame buvo nurodytas prancūziškas „Renault Scenic“ numeris.

VSAT pareigūnai iškart nustatė, kad tauragiškio vairuojamo 2004 m. laidos automobilio kaip vogto paieška Prancūzijoje yra paskelbta tą pačią dieną, t. y. antradienį.

Pasieniečiai taip pat išsiaiškino, kad ant mašinos pritvirtinti lietuviški numeriai priklauso kitam Lietuvoje registruotam automobiliui. Tiesa, kol kas nėra duomenų, kad jie būtų paskelbti kaip pavogti ar pamesti.
Lazdijų pasieniečiai Tauragės gyventoją uždarė į areštinę. Rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Baudžiamasi kodeksas už tai numato baudą arba laisvės apribojimą, arba areštą, arba laisvės atėmimą iki dvejų metų.

Pernai prie Šengeno vidaus sienos su Lenkija, kur nėra nuolatinės kontrolės, pasieniečiai sulaikė 41 vogtą mašiną.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius