Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 25 /15:06

​Lazdijų rajone 2 savaičių mergaitės tėvas peiliu grasindamas motinai pagrobė kūdikį

Rudaminoje pareigūnai buvo sukelti ant kojų dėl 29 metų vyriškio išpuolio. Pagrobtas vaikas greitai surastas, o įtariamasis kitą dieną pats pasidavė policijai. Pasirodo, kad grasindamas peiliu, vyras esą tik siūlė mylimajai kartu gyventi, auginti dukrą.
Žmogus su peiliu rankose (Asociatyvi nuotr.)
Žmogus su peiliu rankose / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vasario 24 d. apie 15 val. 30 min. Lazdijų r., Rudaminos miestelyje, Karaliaus Mindaugo g., pas 34-erių metų moterį atvyko 29-erių metų vyras, kuris peiliu grasino ją nužudyti ir kartu su savimi išsivežė jų 2 savaičių dukrą.

Kiek vėliau mergaitė rasta pas įtariamojo motiną ir perduota mamai.

Įtariamasis ieškomas, trečiadienį pranešė Policijos departamentas.

Papildyta 15.06 val. Paaiškėjo, kad grasindamas peiliu, vyras siūlė mylimajai kartu gyventi, auginti dukrą.

Ieškojo automobilio „Honda“

Vasario 24 dieną ant kojų buvo sukelta Lazdijų ir Prienų policija – buvo ieškoma automobilio „Honda“, kuriuo paspruko dviejų savaičių kūdikio „pagrobėjas“. 

Apie 15. 30 val., į 35 metų Rudaminos gyventojos namus atėjęs 29 metų vyriškis grasindamas peiliu, siūlė kartu gyventi ir auginti prieš dvi savaites gimusią jųdviejų dukrą. Moteris sutikti nenorėjo, tačiau išsigandusi vyriškio bandė išsisukti nuo kelionės į jo namus, sakė, kad privalo pasiimti ir sūnų iš pirmosios santuokos. Naujagimės tėvas sutiko palaukti kol grįš mažametis jos sūnus.

Motina bandė gudrauti

Grįžęs berniukas pamatęs situaciją namuose, ilgai nedvejojo, slapta iškvietė pagalbą. Tuo tarpu moteris, vilkindama laiką, apsimetė, kad ruošiasi kelionei į Jiezną, į krepšį dėjo savo ir vaikų daiktus. Pasiėmęs lopšyje gulinčią naujagimę ir pastebėjęs, kad į sodybą atvyksta policijos pareigūnai, pagrobėjas pabėgo „Honda“ markės automobiliu.

Moters sūnus iš pirmosios santuokos paslapčia išvietė pagalbą. Tuo tarpu motina, vilkindama laiką, apsimetė, kad ruošiasi kelionei į Jiezną. Tačiau smurtautojas suuodė klastą ir pačiupęs mažylę spruko. 

Ant kojų buvo sukelta Lazdijų ir Prienų policija, buvo nustatyta, kad jis gali vykti pas savo motiną, gyvenančią Jiezno seniūnijoje.

Naujagimės verksmas – geras ženklas

Spėjimas pasitvirtino, į pagrobėjo motinos namus atvykę pareigūnai, išgirdo, kad naujagimės verksmą. Verkiančią anūkę ant rankų laikė senelė. Mergaitė buvo pristatyta į Prienų ligoninę, iš ten ją pasiėmė motina, atvykusi kartu su Lazdijų pareigūnais. 

Įtariamasis nuo pareigūnų pasislėpė, tačiau trečiadienį pats atėjo į Prienų policijos komisariatą. Popietę jis perduotas Lazdijų policijai. Vyras  apklaustas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius