-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lazdijų rajono verslininkui Egidijui Jurkevičiui pateikti įtarimai sumušus žmoną

Kas ir kodėl davė nurodymą viešai neskelbti informacijos policijos įvykių suvestinėje apie tai, kad žinomiausio Lazdijų rajono verslininko 42 metų Egidijaus Jurkevičiaus atžvilgiu teisėsaugininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą? Vyras įtariamas sumušęs savo žmoną.
Lazdijų policija
Lazdijų policija / V.Danauskienės nuotr.
Temos: 2 Žmona Lazdijai

„Viešai neskelbti“, – toks įrašas buvo prie vieno iš įvykių šių metų vasario 15-osios dienos suvestinėse, kurias Policijos departamentas siunčia žiniasklaidos priemonėms, savivaldybių vadovams, teisėsaugos institucijoms.

Suvestinėje buvo pranešimas apie smurtą artimoje aplinkoje: vasario 15 dienos vakarą, 22 valandą, į namus Bajoriškių kaime grįžęs vienas žinomiausių Lazdijų rajono verslininkų Egidijus Jurkevičius sumušė savo žmoną Irmą Jurkevičienę. Muštynių metu namuose buvo ir nepilnametė sutuoktinių dukra.

Pareigūnai neatskleidžia, kas iškvietė pareigūnus. Tačiau atvykę į Jurkevičių namus policininkai smurtautojo nerado – verslininkas pabėgo ir pasislėpė.

Pareigūnai neatskleidžia, kas iškvietė pareigūnus. Tačiau atvykę į Jurkevičių namus policininkai smurtautojo nerado – verslininkas pabėgo ir pasislėpė.

Į Lazdijų rajono policijos komisariato areštinę E.Jurkevičius pareigūnų buvo atvežtas tik praėjusį pirmadienį po pietų.

Sulaikytas vyras areštinėje praleido parą. Antradienį 14 valandą jis iš komisariato išėjo lydimas vietos advokato Kazimiero Juknos. Iš areštinės išleistą E.Jurkevičių pasitiko jo svainis.

Turimomis žiniomis, pareiškus įtarimus verslininkui paskirta kardomoji priemonė – kol vyksta ikiteisminis tyrimas, gyventi atskirai nuo aukos.

Paklausta, kodėl apie smurtavusį verslininką buvo nutylėta policijos suvestinėse, laikinai Lazdijų rajono policijos komisariatui vadovaujanti Skirmantė Bartkuvienė sakė buvusi nustebinta tokio policijos budėtojo sprendimo, tačiau jai buvo paaiškinta, kad toks buvo pačios nukentėjusiosios pageidavimas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius