Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lazdijų rinktinės pasienietis ne tarnybos metu sulaikė įtariamąjį vagyste

Pastabus VSAT Lazdijų rinktinės pasienietis laisvu nuo tarnybos metu sulaikė vagyste įtariamą vyrą.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com
Temos: 1 Vagystė

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, pirmadienį vakare rinktinės Specialiosios paskirties būrio pasienietis per savo namo, esančio vienoje iš Alytaus rajono sodų bendrijoje, langą pastebėjo įtartiną vyrą. Šis sukiojosi prie kito negyvenamo namo ir ten kažką bandė slėpti, vėliau pasišalino. Kai po kelių minučių jis vėl pasirodė šioje vietoje, pasienietis nusprendė vyrą patikrinti.

Nenorėdamas sukelti įtarimų VSAT pareigūnas savo automobiliu apvažiavo puslankį ir iš kitos pusės keliu priartėjęs prie vyriškio šio paklausė, kas jis čia veikiąs. Šis kažką nerišliai atsakė ir nešinas kuprine pasileido į artimiausią mišką.

Pasikvietęs pagalbon kaimyną pasienietis pradėjo įtariamąjį vytis. Po kelių minučių bėgimo miške VSAT pareigūnas pamatė po medžiu besislepiantį bėglį, tačiau ir šis pastebėjo persekiotoją, todėl vėl leidosi sprukti.

Pasienietis dar keletą minučių miške vaikėsi įtartiną vyrą, kol jį prisivijo ir pargriovė. Bėglys turėjo kuprinę, kurioje buvo benzino pjūklas, dujų balionėlių bei dar keletas daiktų.

VSAT pareigūnas telefonu iškvietė Alytaus policijos pareigūnus. Kai šie atvyko, pasienietis perdavė policininkams sulaikytąjį ir jo turėtus daiktus.

Vėliau VSAT Lazdijų rinktinėje buvo gauta informacijos iš Alytaus policijos, kad pasieniečio sulaikytas vyras yra įtariamas vagyste toje pačioje sodų bendrijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius