Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lėktuve siautėjęs kaunietis jį sulaikiusiems pasieniečiams rodė savo lytinius organus

Lėktuvu iš Airijos namo skridęs girtas kaunietis siautėjo ne tik orlaivyje, bet ir jį sulaikiusių pasieniečių patalpose.
Kauno oro uostas naktį.
Kauno oro uostas naktį. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, trečiadienį Kauno oro uoste dirbantys VSAT pareigūnai iš uosto dispečerio gavo informacijos, kad iš Dublino skrendančiame lėktuve nederamai elgiasi vienas neblaivus keleivis. Jis atsisakė vykdyti įgulos nurodymus ir leistis turėjusiame lėktuve pažeidinėjo skrydžio saugumo taisykles, be to, suplėšė stiuardesės uniformą.

Lėktuvui nusileidus, kaip paprastai būna tokių incidentų metu, prie trapo jau laukė Kauno oro užkardos pasieniečiai. Jie pakilo į orlaivį, jame sulaikė chuliganiškai besielgusį 38-erių Kauno gyventoją ir išvedė jį iš orlaivio.

Vedamas į VSAT tarnybines patalpas vyras priešinosi pasieniečiams, todėl jį tramdydami šie panaudojo kovinių imtynių veiksmus.

VSAT pareigūnai girtą kaunietį uždarė į laikino sulaikymo kamerą. Ten šis keikėsi, necenzūriniais žodžiais įžeidinėjo pasieniečius. Kameroje vyras šlapinosi ir demonstravo savo lytinius organus.

Atvykus policijos pareigūnams jis atsisakė pasitikrinti blaivumą. To jis nepadarė ir pristatytas į Priklausomybės ligų centrą, kur medikai vizualiai kauniečiui nustatė sunkų girtumo laipsnį.

Pasieniečiai keleivį perdavė Kauno policijos pareigūnams, kurie, VSAT žiniomis, jam dėl šio incidento pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius