Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijos policija nufilmavo, kaip Čekijoje vogtu automobiliu nuo pareigūnų sprukęs septyniolikmetis lietuvis rėžėsi į cisterną, nepilnametis sulaikytas

Čekijoje vogtu automobiliu, ant kurio buvo uždėti Estijoje vogti valstybiniai numeriai, nuo Lenkijos policijos sprukęs teisės vairuoti neturintis septyniolikmetis lietuvis rėžėsi į autocisterną ir buvo sulaikytas. Dabar jam gresia laisvės atėmimas iki 5 metų.
Avarijos momentas
Avarijos momentas / Stop kadras iš Lenkijos policijos filmuotos medžiagos

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

podlaska.policja.gov.pl nuotr./Automobilis po avarijos
podlaska.policja.gov.pl nuotr./Automobilis po avarijos

Incidentas antradienį įvyko antradienį Suvalkų vaivadijoje (Lenkija), netoli sienos Lietuva. Lenkijos pareigūnai pastebėję automobilį „Honda CR-V“ su estiškais valstybiniais numeriais, nusprendė jį sustabdyti patikrinimui. Policininkams įtarimą sukėlė jaunas vairuotojo amžius.

Tačiau kai pareigūnai pabandė automobilį stabdyti, vairuotojas tik padidino greitį ir bandė sprukti. Įjungti policijos garso ir šviesos signalai bėgliui įspūdžio nepadarė.

Nuo policijos „Honda“ vairuotojas spruko daugiau kaip 150 km/val. greičiu. Gaudynes ir vėliau įvykusią avariją policijos pareigūnai nufilmavo.

Netoli Žubryno kaimo „Honda“ vairuotojas kitas mašinas pabandė lenkti dešiniuoju kelkraščiu. Tačiau nesuvaldė savo automobilio ir trenkėsi į priešais važiavusios autocisternos galą.

Vairuotojas iš karto buvo sulaikytas. Pasak Lenkijos policijos pranešimo, paaiškėjo, kad tai yra teisės vairuoti neturintis septyniolikmetis lietuvis. Jis buvo blaivus.

Vaikinas uždarytas į areštinę.

Patikrinę duomenų bazėse, Lenkijos pareigūnai nustatė, kad automobilis „Honda“ vogtas Čekijoje. Estiški automobilio numeriai taip pat buvo vogti.

Dabar, kaip praneša Lenkijos policija, sulaikytam nepilnamečiui gresia laisvės atėmimas iki 5 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius