-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje prisidirbusio alytiškio kelionę į „naują gyvenimą“ sutrukdė kriminalistai

Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate per beveik tris rudens mėnesius užregistruota 20 vagysčių iš automobilių ir 15 iš garažų. Tokių vagysčių padaugėjo rugsėjo pabaigoje ir spalio pradžioje. Spalio pabaigoje Alytaus policijos pareigūnai sulaikė įtariamąjį, teismas jam skyrė kardomąją priemonę – 3 mėnesius suėmimo. 26 metų vaikinas buvo susiruošęs sprukti iš Lietuvos.
Turizmas
Asociatyvinė iliustracija / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Vagysčių iš garažų ir automobilių tyrimas Alytaus kriminalistus atvedė pas anksčiau teistą, 26 metų, alytiškį. Spalio 23-iąją vaikinas buvo susiruošęs sprukti iš Lietuvos, į tautiečių taip pamėgtą „antrąją tėvynę“ – Jungtinę Karalystę. Teisėsaugininkams gerai žinomam vyriškiui į autobusą, kuris iš Kauno vyko į „pažadėtąją žemę“ įlipti nepavyko, jį sulaikė Alytaus policijos pareigūnai.

Sulaikytas ir apklaustas, vos prieš du mėnesius iš įkalinimo įstaigos paleistas jaunuolis prisipažino, kad vogė tik tam, kad galėtų išvykti į užsienį ir ten pradėti naują gyvenimą. Šiuo metu naujo gyvenimo galimybes alytiškis gali apsvarstyti belangėje.

Jam pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vagysčių, už tai gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų, pažymima Alytaus apskrities VPK atstovų trečiadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius