Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pakruojo rajone sumuštas žmogus mirė ligoninėje

Respublikinėje Šiaulių ligoninėje nuo galvos traumos mirė 44-erių R.T. Pakruojo rajono Linkuvos miestelyje gyvenęs vyras į ligoninę pateko komos būsenos. Vienas įtariamasis sulaikytas, o antras ieškomas.
Kumštis
Kumštis / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Linkuva Nužudymas

Vasario 28 dieną 18 val. 5 min. Respublikinėje Šiaulių ligoninėje mirė R.T., kuris vasario 25 dieną į gydymo įstaigą buvo pristatytas iš Pakruojo rajono Linkuvos miestelio.

Pirmadienio vakarą sužalotą vyrą namuose rado jo sugyventinė. Vyras dar galėjo pasakyti, kas jam nutiko, tačiau sumelavo, kad nukrito. Naktį vyro būklė pablogėjo, todėl moteris iškvietė medikus.

Ligoninėje vyras jau buvo ištiktas komos. Penktadienio vakarą medikai nustojo gaivinti nelaimėlį - jis iškeliavo amžinybėn.

Pareigūnai nustatė, kad vyras buvo smurto auka. Trečiadienį buvo sulaikytas 21-erių linkuviškis, jau ne kartą teistas. Vos grįžęs į laisvę jis jau kitą dieną buvo pažeidęs viešąją tvarką, tačiau sulaikymo išvengė.

Pareigūnų žiniomis, prie žmogaus mirtimi pasibaigusio smurto protrūkio gali būti prisidėjęs dar vienas 32 metų Linkuvos gyventojas. Jis ieškomas.

Ikiteisminį tyrimą dėl mogžudystės perėmė Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Smurtinių nusikaltimų tyrimo biuras.

      

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius