Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidos „Nauja versija“ tyrimas: kur prapuolė aštuonmetis?

Prieš pustrečių metų dingusio aštuonmečio tuomet nepavyko rasti nei naršant Anykščių rajono miškus, nei žvalgant šią vietovę iš malūnsparnių ir parasparnių. LNK televizijos pranešime spaudai teigiama, kad apie netikėtai pradingusio Modestėlio paiešką jau kitą dieną buvo paskelbta spaudoje ir televizijoje.

„Mano versija – vaikas buvo partrenktas automobilio, o paskui dar leisgyvis kažkur nuvežtas ir išmestas“, – tuomet sakė berniuko mama Laima.

Net ir dabar, kai paaiškėjo šio berniuko likimas, į daugybę klausimų neatsakyta. Nors atsakymų pastaraisiais metais ieškojo tiek teisėsaugininkai, tiek žurnalistai. Galbūt Modestukui atsitiko tas pats, kas ir Almos Bružaitės dvynukams? Juk būtent ši istorija anuomet buvo sukėlusi diskusijų ir karštų emocijų bangą... O kas, jei berniuką pagrobė kokie iškrypėliai ar prekyba žmonių organais besiverčiantys organizuoti nusikaltėliai?

Buvusio Anykščių policijos komisaro radinys, prabėgus beveik trejiems metams nuo dingimo dienos,  šokiruos ne tik vietos pareigūnus, bet ir Modesto tėvus. Apsamanojusi ir pažaliavusi žmogaus kaukolės dalis veikiausiai miške užsiliko nuo karo laikų, svarstys grybautojas, tačiau netrukus į įvykio vietą iškviesti policininkai, netoliese radę surūdijusį dviratuką bei vaiko drabužėlių skiaučių ir sulaukę ekspertų išvadų, jau nebus linkę ilgiau dvejoti – paskelbs radę vaiką, kadaise prapuolusį lyg į vandenį.

Šokiruojanti Modestėlio dingimo versija – pirmadienį 20.30 val. LNK publicistikos laidoje „Nauja versija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius