Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolėje jaunos pareigūnės ir kriminalistas naktį gatvėje atpažino vagį

Penktadienio naktį dvi jaunos pareigūnės ir kriminalistas ekspertas gatvėje atpažino ir sulaikė asmenį, kuris galimai prieš porą valandų buvo apvogęs parduotuvę. Adrenalino užteko visiems – ir policijai, ir sulaikytajam.
Edvina Smilgiūtė ir Greta Statkevičiūtė
Edvina Smilgiūtė ir Greta Statkevičiūtė / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

2016-02-26 apie 4.44 val. gautas pranešimas, kad, išdaužus prekybos centro UAB „Palink“, esančio Marijampolėje Saulės g., stiklą, patekta į vidų ir pagrobta nenustatytas skaičius cigarečių pakelių bei nenustatytas skaičius kramtomosios gumos pakelių.

Iš karto į įvykio vietą išskubėjo Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Marijampolės kriminalinės policijos skyriaus pareigūnės Edvina Smilgiūtė ir Greta Statkevičiūtė bei Kriminalistinių tyrimų skyriaus pareigūnas Žygimantas Gasčiauskas. Dirbdami įvykio vietoje, apie 06.35 val. pareigūnai per langą pamatė gatve einantį vyrą, kuris buvo labai panašus į vaizdo kamerose užfiksuotą vagišių. Jis nešėsi sportinį krepšį (kaip vėliau paaiškėjo, jis su moterimi ir vaiku skubėjo į autobusų stotį).

Nieko nelaukdami,  pareigūnai sėdo į automobilį ir ėmė vytis. Sulaikę patikrino vyro krepšį, kurio dvigubame dugne buvo rasti cigarečių pakeliai ir kramtomoji guma. Įtarimai sustiprėjo, kadangi kameros taip pat buvo užfiksavusios, kad asmuo iš stovo ima cigaretes ir kramtomąsias gumas. 

Netrukus atvykęs patrulių ekipažas vyriškį sulaikė, jis pristatytas į areštinę, pasakojama Marijampolės apskrities VPK atstovų penktadienį paviešintame pranešime. Paaiškėjo, kad tai 1993 m. gimęs marijampolietis policijai žinomas, anksčiau teistas dėl įvykdytų vagysčių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius