Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės pataisos namuose kalinčiam vyrui narkotikus moteris gabeno užpakalyje

Nuteistuosius lankyti atvykstantys artimieji ir toliau stebina pataisos įstaigos pareigūnus ne tik įmantriais bandymais perduoti nuteistiesiems uždraustus daiktus, bet ir beatodairiškai rizikuodami savo sveikata.
Užpakalis
Užpakalis / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Kalėjimų departamentas, pirmadienį apie 13.30 val. į ilgalaikį pasimatymą su Marijampolės pataisos namuose bausmę atliekančiu nuteistuoju R.J. atvyko žmona V.J.

Ji, kaip ir visi į pasimatymus atvykstantys asmenys, buvo supažindinta su teisės aktuose numatyta atsakomybe dėl uždraustų daiktų gabenimo į pataisos namų vidaus teritoriją. Pilietė, eidama į ilgalaikių pasimatymų patalpas, deklaravo, kad uždraustų daiktų neturi.

Atliekant moters apžiūrą bei daiktų patikrinimą, pareigūnams kilo įtarimų, kad V.J. gali turėti uždraustų daiktų. Dar kartą priminus apie teisines tokių veiksmų pasekmes ir pareikalavus išsiimti iš kūno ertmių galimai turimus uždraustus daiktus, pilietė pati iš savo išeinamosios angos išsiėmė ir perdavė pareigūnams 5 paketėlius, supakuotus į violetinės spalvos medžiagą.

Įtariama, kad paketėlių turinys – narkotinės (psichotropinės) medžiagos.

Dėl šio įvykio minėta moteris sulaikyta ir perduota Marijampolės apskrities VPK pareigūnams. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kalėjimų departamento 2011 m. gegužės 25 d. duomenimis, Marijampolės pataisos namuose terminuoto laisvės atėmimo bei arešto bausmes iš viso atlieka 1 tūkst. 239 asmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius