Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės policija pričiupo nuo teisingumo besislapsčiusį užkietėjusį plėšiką

Marijampolės apskrities VPK pareigūnai gegužės 16 dienos pavakary sulaikė nuo teisėsaugos besislapstantį Kalvarijos gyventoją G. Ė. (g. 1993 m.). Vaikinas jau ne kartą buvo teistas dėl plėšimo, vagystės, viešosios tvarkos ir kitų teisės pažeidimų.
Marijampolės policija sučiupo ieškomą plėšiką
Marijampolės policija sučiupo ieškomą plėšiką / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

2015 m. rugpjūčio 5 d., jau po vidurnakčio, būdamas neblaivus (1,46 prom. alkoholio), kalvarijietis G. Ė., veikdamas kartu su nenustatytu asmeniu, pro langą įsibrovė į UAB „Palink“ priklausančio pastato, esančio Kalvarijoje, Dariaus ir Girėno g., antrame aukšte esančias patalpas ir pasikėsino pagrobti ten esantį turtą.

Tačiau vaikinas savo nusikalstamos veikos nebaigė dėl nuo jo nepriklausančių aplinkybių, nes „sutrukdė“ atvykę Marijampolės apskr. VPK Kalvarijos PK pareigūnai. Vaikinas iššoko pro langą ir bandė sprukti, tačiau pareigūnų buvo sulaikytas.

Jis 2016 m. kovo 2 d. buvo nuteistas 1 m. ir 3 mėn. laisvės atėmimo bausme pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 22 str. 1 d. ir 178 str. 2 d.

Po teismo nuosprendžio G. Ė. vengė atlikti bausmę ir nuo š. m. kovo 21 d. buvo ieškomas kaip besislapstantis nuo paskirtos bausmės atlikimo. Pareigūnai turi informacijos, jog paieškos laikotarpiu G. Ė. ir toliau galimai vykdė nusikalstamas veikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius