-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mažametė į ligoninę pakliuvo supjaustytomis kojomis

Klaipėdoje į ligoninę supjaustytomis kojomis pateko vienerių metų mergaitė. Ji buvo atvežta iš namų, esančių Šilutės plente.
Temos: 1 Kojos

Dėl šio įvykio šeštadienio pavakare aplankyti šeimos atskubėjo Klaipėdos vaikų teisių apsaugos tarnybos specialistai. Kaip 15min.lt sakė tarnybos vedėja Gražina Aurylienė, ši šeima prieš porą savaičių atsikraustė iš Plungės rajono. Ji yra įtraukta į socialinės rizikos šeimų apskaitą.

Šeima turi dar vieną vaiką – keturių mėnesių berniuką. Specialistams atvažiavus, šį vaiką prižiūrėjo kaimynai, nė vieno iš tėvų nebuvo namuose. Mažametį darbuotojai išvežė į kūdikių namus.

Po kiek laiko pasirodė ir šeimos tėvas. Jis Vaiko teisių tarnybai aiškino, kad dirba, o jo antroji pusė girtauja ir vis išeina iš namų.  Tėvas teigė, kad sūnų iš kūdikių namų pasiims dar šeštadienio vakare.

Kas atsitiko su vienerių metukų dukryte, tėvas tiksliai negalėjo paaiškinti. Jo teigimu, mergaitės kojytės jau buvo kraujuotos, kai jis penktadienio vakare grįžo namo. Namuose mergaitė neva tąvakar buvo viena. Kaimynai aiškino, kad mažametės kojas nubraižė šuniukas.  Įvykį aiškinasi ir policija.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius