Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Medikų išvados dėl Irenos Matijošaitienės mirties priežasties jau yra, tik nėra kam jų pasirašyti

Kauno apygardos prokuratūra vis dar negali paskelbti tikslios Irenos Matijošaitienės mirties priežasties, nes nėra gavusi medicinos ekspertų išvadų. Nors jos jau yra surašytos, bet dar nepasirašytos įgalioto asmens.
Irena Matijošaitienė
Irena Matijošaitienė / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

„Teismo ekspertizės aktas jau yra surašytas, tik nepasirašytas teismo medicinos eksperto, kadangi jį patvirtinti turintis asmuo šiuo metu atostogauja. Tikimasi patvirtintą dokumentą gauti kitos savaitės pabaigoje“, – informavo Kauno apygardos prokuratūros atstovė spaudai Vaida Kibirkštytė.

15min.lt primena, kad žinoma Kauno verslininkė, politikė ir visuomenės veikėja I.Matijošaitienė šių metų kovo 12 d. savo namuose nukrito nuo laiptų ir patyrė mirtiną galvos traumą. Siekiant kuo išsamiau ištirti šį įvykį, beveik iš karto pradėta tikrinti ir tyčinio nužudymo versiją.

Prabėgus beveik 7 mėnesiams nuo tragiško įvykio, atsakymo, kas įvyko ankstų kovo 12-osios rytą Visvaldo ir Irenos Matijošaičių namuose, nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius