Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusią savo merginą kankinęs sadistas Kauno teisme slėpė veidą

Kauno apygardos teisme pradėta nagrinėti Andriaus Kalasiūno byla. Vyras kaltinamas smurtu prieš savo draugę, pasikėsinimu ją nužudyti, plėšimu, neteisėtu laisvės atėmimu ir kitais nusikaltimais.
Andrius Kalasiūnas teisme
Andrius Kalasiūnas teisme / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tai ne pirmas Andriaus Kalasiūno nusikaltimas. 2013 metais jis įsilaužė į Kauno žurnalistų namus ir suniokojo daug ten buvusio turto. Buvo ne tik išdaužyti langai ir išvartyti baldai, bet ir sugadinti laidos „Krepšinio pasaulyje“ kūrėjo Vido Mačiulio kompiuteris, televizoriai, laidų archyvai. Teismas byloje buvo priėmęs nutarimą, tačiau jis nespėjo įsiteisėti. Per tą laiką vyrą užklupo kur kas rimtesni kaltinimai nei vandalizmas.

Ketvirtadienį pradėtoje nagrinėti baudžiamojoje byloje skelbiama, kad trisdešimtmetis A.Kalasiūnas 2014 metų liepą Kaune, savo automobiliu užblokavo merginai išvažiavimą iš kiemo. Priėjęs prie merginos vairuojamo automobilio ištempė ją bei mušė. Vėliau, suradęs merginos telefoną, jį pasisavino. 

Telefonu patekęs į socialinius tinklus ištrynė asmeninėje anketoje buvusius duomenis. 

Bylos duomenimis po kelių dienų buvo surengta dar viena egzekucija. A.Kalasiūnas, paprašęs pažįstamo vyro pavėžėt merginą iki namų. Pats tuo metu su kitu bičiuliu ir jo drauge atvyko prie jos namų ir laukė.

Pamatęs draugę išlipančią iš jo paties pažįstamo automobilio nusprendė, kad ji per ilgai užtruko, kol parvyko į namus.

Pagriebęs jėga įstūmė merginą į draugo, su kuriuo atvažiavo, vairuojamą BMW. 

Pagrobęs mėgino išstumti iš važiuojančio automobilio, smūgiavo automobilio durelių vidine apdaila, atsuktuvo smaigaliu kelis kartus rėžė per kaklą. Galiausiai kelis kartus išstūmė ją iš važiuojančio automobilio, po to vėl įsitempdavo į vidų. 

Merginą išgelbėti padėjo tie patys kartu vykę bičiuliai. Draugai neapsikentė kankinimų vaizdų, kuomet A.Kalasiūnas priėjo prie išmestos merginos, ją parvilko atgal iki automobilio ir bagažinės dangčiu trankė per galvą, kaklą. Visą tą laiką šaukdamas, kad ją užmuš. 

Palikę A.Kalasiūną kankinantį savo draugę jie apie tai pranešė policijai. Buvo pasitelktos gausios policijos paieškos ieškant nuvažiavusio automobilio. Pakaunėje policija sustabdė juodą „BMW“, kuriame ir rado auką bei jos skriaudiką.

Teisme kaltinamasis slėpė veidą. Vos prasidėjus posėdžiui pareiškė nušalinimą prokurorui Dariui Jakučiui dėl neva pažeistų teisių į gynybą.

Teismui buvo įteikta šūsnis dokumentų. Teisėjų kolegijai neliko nieko kito kaip tik priimti kaltinamojo prašymą ir paskelbti byloje pertrauką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius