Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merginą mirtinai sužalojęs palangiškis po savaitės slapstymosi pasidavė

Praėjus lygiai savaitei po Klaipėdoje tragiškai pasibaigusio eismo įvykio, kai buvo mirtinai sužalota pėsčioji, kaltininkas pats prisistatė į policijos komisariatą.
Edvinas Jurkus
Edvinas Jurkus / 15min.lt archyvo nuotr.

Penktadienio rytą, apie 9.30 val. palangiškis Edvinas Jurkus kartu su advokatu pasirodė Klaipėdos policijos komisariate. Turėjęs savaitę laiko apmąstyti savo poelgius palangiškis neneigė vairavęs visureigį „Range Rover“, nors ir neturi vairuotojo pažymėjimo. E.Jurkus iš naktinio klubo vežė du bičiulius Herkaus Manto gatve. Tuo metu per gatvę neleistinoje vietoje ėjo būrelis jaunuolių. Nepatyręs vairuotojas, smarkiai viršydamas greitį nė nestabtelėjo ir partrenkė 22-iejų Agnę Dirgėlaitę. Mergina mirė iškart.

Vairuotojas pasislėpė, o vienai įmonei priklausantis visureigis buvo rastas apgadintas. Jo viduje snaudė girtas jaunuolis, kuriam ir patikėta ši mašina. Jis gynėsi nevairavęs.  Beje, jis jau praradęs vairuotojo pažymėjimą, po to, kai buvo sučiuptas vairuotojantis neblaivus.

E.Jurkus nuo pareigūnų slapstėsi visą savaitę. Klaipėdos apylinkės teismas penktadienį įpareigojo jį pasižadėti neišvykti, paėmė jo asmens dokumentus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius