Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miegantį savo vyrą pasmaugusi krekenaviškė suimta 3 mėnesiams

Teismas suėmė moterį, įtariamą Panevėžio rajone pasmaugus savo vyrą.
Areštinė
Asociatyvinė iliustracija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Gegužės 4 dieną, Panevėžio miesto apylinkės teismas svarstė Panevėžio apygardos prokuratūros pareiškimą dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo įtariamajai I. I., kuri įtariama pasmaugusi savo vyrą. 

Prokuroras pareiškime prašė teismo įtariamajai skirti kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams. I.I. įtariama tuo, kad ji, šių metų gegužės 2-3 dienomis, būdama apsvaigusi nuo alkoholio diržu pasmaugė savo vyrą.

Prokuroras savo prašymą motyvavo tuo, kad įtariamoji gali trukdyti procesui, t. y. vengdama bausmės gali slėptis nuo ikiteisminio tyrimo pareigūno, prokuroro ar teismo, nusikaltimas buvo iš anksto suplanuotas ir apgalvotas, įtariamoji neturi pastovios gyvenamosios vietos, neturi pastovaus ir legalaus pragyvenimo šaltinio.

Išnagrinėjęs prokuroro pareiškimą Panevėžio miesto apylinkės teismas jį tenkino pilnai ir skyrė įtariamajai I.I. kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams, rašoma Panevėžio miesto apylinkės teismo atstovės ryšiams su visuomene ir žiniasklaida Ingos Baltrimavičienės antradienį paviešintame pranešime.

Nutartis per 20 dienų gali būti skundžiama Panevėžio apygardos teismui skundą paduodant Panevėžio miesto apylinkės teisme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius