Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milgedas Aleksandravičius teisme pripažintas recidyvistu, bet paliktas laisvėje

Vilniaus apygardos teismas paskelbė apkaltinamąjį nuosprendį buvusiam policijos pareigūnui, grupėje „Patruliai“ dainavusiam Milgedui Aleksandravičiui, teistam kartu su draugu Vidmantu Žumbakiu.
Milgedas Aleksandravičius
Milgedas Aleksandravičius / 15min.lt nuotr.

Buvęs grupės „Patruliai“ dainininkas Milgedas Aleksandravičius (gim. 1976 m.) neišvengė atsakomybės dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams – Vilniaus apygardos teismas nusprendė vyrą pripažinti kaltu ir už padarytą nusikaltimą skyrė 8 mėnesių laisvės atėmimo bausmę, ketvirtadienį rašo delfi.lt.

Be to, šiuo metu naują grupę „Baika“ įkūręs M.Aleksandravičius negalės vienus metus dirbti valstybės tarnyboje.

Nuosprendyje M.Aleksandravičius įvardintas kaip recidyvistas, nes nusikalto neatlikęs ankstesniu nuosprendžiu skirtos bausmės.

Apkaltinamąjį iškart įsiteisėjusį nuosprendį buvusiam „patruliui“ priėmęs teismas nusprendė nuteistąjį palikti laisvėje – bausmės vykdymas atidėtas dvejiems metams, per šį laikotarpį M.Aleksandravičius be pareigūnų žinios negalės išvykti ilgesniam kaip 7 d. laikotarpiui iš savo gyvenamosios vietos.

Portalas delfi.lt primena, kad buvusio „Patrulių“ dainininko bylą Vilniaus apygardos teismas nagrinėjo apeliacine tvarka – apylinkės teismas buvo nusprendęs, kad pasipriešindamas policininkams dainininkas nepadarė jokio nusikaltimo. Kartu teistas jo draugas Vidmantas Žumbakis buvo pripažintas kaltu tik dėl viešosios tvarkos pažeidimo, jam už tai buvo skirta 30 MGL (3 900 Lt) dydžio bauda.

M.Aleksandravičius ir jo draugas buvo teisiami dėl incidento su policija sostinės centre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius