-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirtinas automobilio „Opel Corsa“ smūgis į stulpą Vilniuje: du žmonės žuvo, vienas nuvežtas į ligoninę

Du žmonės žuvo ir vienas buvo sužalotas penktadienį paryčiais Vilniuje automobiliui „Opel“ įsirėžus į stulpą. Žuvusiųjų kūnus iš sumaitoto automobilio ugniagesiai gelbėtojai ištraukė tik mašiną supjaustę dalimis.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Avarija apie 4.04 val. įvyko T.Narbuto g. ir Sėlių g. sankryžoje. Dideliu greičiu nuo kalno T.Narbuto gatve nusileidęs automobilis „Opel Corsa“, sankryžoje su Sėlių g., tapo nevaldomas, apsisuko ir keleivio durelėmis rėžėsi į stulpą.

Smūgio būta labai galingo. Per avariją iš karto žuvo automobilio vairuotojas (gim. 1979 m.) ir greta sėdėjęs keleivis (gim. 1988 m.). Jų kūnus iš sumaitotos mašinos ugniagesiai gelbėtojai sugebėjo ištraukti tik  po to, kai 2012 m. pagamintam automobiliui nupjovė stogą.

Ant galinės sėdynės važiavęs dar vienas keleivis (gim. 1981 m.) buvo sužalotas. Greitosios pagalbos medikai jį nuvežė į ligoninę. Nors vyriškis ir sužeistas, jis dar kurį laiką savomis kojomis sugebėjo vaikščioti avarijos vietoje.

Beveik neabejojame, kad avarija beveik tiesioje kelio atkarpoje įvyko dėl didelio greičio. Po avarijos įvykio vietoje sustoję žmonės pareigūnams sakė, kad matė važinėjantį „Opel Corsa“ likus kelioms minutėms iki nelaimės. Liudininkai tvirtino, kad šio automobilio avarija jų nenustebino.

Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą. Neatmetama, kad vairuotojas galėjo būti apsvaigęs, tačiau tą dar turi patvirtinti arba paneigti jo kraujo tyrimai.

Daugiau apie avarijos aplinkybes tikimasi sužinoti apklausus likusį gyvą automobilio keleivį.

VIDEO: Mirtinas automobilio „Opel Corsa" smūgis į stulpą Vilniuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius