Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mokymuose dalyvavę Lietuvos ir Lenkijos pareigūnai aptiko 1000 litrų dyzelino

Liepos 30 d. – rugpjūčio 1 d. Lazdijų rajone Policijos departamentas organizavo projekto „Policijos bendradarbiavimo per sieną galimybių Lietuvoje, Latvijoje ir Lenkijoje stiprinimas“ Lietuvos ir Lenkijos policijos pareigūnų bendro patruliavimo mokymus.
Mokymuose dalyvavą Lietuvos ir Lenkijos pareigūnai patruliuodami aptiko 1000 l nelegaliai gabenamų degalų
Mokymuose dalyvavą Lietuvos ir Lenkijos pareigūnai patruliuodami aptiko 1000 l nelegaliai gabenamų degalų / Policijos departamento nuotr.
Temos: 1 Degalai

Juose dalyvavę Alytaus ir Marijampolės pareigūnai kartu su Palenkės vaivadijos (Lenkija) pareigūnais buvo mokomi vykdyti bendrą patruliavimą kaimyninės valstybės teritorijoje. Abiejų šalių pareigūnams buvo suteikta informacija apie kaimyninėje valstybėje galiojančių teisės aktų, vykdant vieną iš Šengeno teisyne numatytų instrumentų – bendrą patruliavimą, reikalavimus. Mokymai susidėjo iš teorinės ir praktinės dalių, kuri pareigūnams pasirodė vaisinga.

Rugpjūčio 1 d. praktinių mokymų metu Lazdijų rajone Lietuvos ir Lenkijos policijos pareigūnai vykdė bendrą patruliavimą. Jo metu, apie 11.45 val., Rudaminos kaimo teritorijoje pareigūnai patikrinimui sustabdė Lazdijų rajono gyventojo vairuojamą automobilį „Peugeot". Patikrinus automobiliu gabenamą krovinį, nustatyta, kad T.P. gabeno 1000 litrų dyzelino. Vairuotojas paaiškino, kad dyzeliną įsigijo Marijampolėje esančioje degalinėje, tačiau nepateikė tą pagrindžiančių degalų įsigijimo dokumentų.

Dėl naftos produktų gabenimo degalų talpyklose tvarkos pažeidimo pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena.

Policijos departamento nuotr./Lietuvos ir Lenkijos pareigūnai mokymuose
Policijos departamento nuotr./Lietuvos ir Lenkijos pareigūnai mokymuose

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius