-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muitininkai sulaikė cigarečių beveik už 14 tūkst. litų

Trečiadienį Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai sulaikė nelegaliai vežamų cigarečių, kurių vertė – beveik 14 tūkst. litų.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / VSAT nuotr.

Ankstyvą rytą Raigardo kelio poste muitinės pareigūnai sustabdė į Lietuvą vykstančio Baltarusijos piliečio M.H. vairuojamą automobilį „Mercedes-Benz“. Atidžiau jį apžiūrėdami priekiniuose posparniuose pareigūnai aptiko specialiai įrengtų ertmių, kuriose buvo paslėpta apie 600 pakelių cigarečių  „Saint George“. Jų vertė – apie pusketvirto tūkstančio litų.

Po vidurnakčio per Lavoriškių kelio postą automobiliu „Volkswagen“ iš Baltarusijos į Lietuvą parvykstantys mūsų šalies piliečiai R.S. ir A.A. muitinės pareigūnus tikino, kad neleistinų prekių ir daiktų neturi. Tikrindami automobilį muitinės pareigūnai nieko įtartino nepastebėjo. Užtat įtarimų sukėlė vairuotojo ir keleivės nenatūraliai styrantys viršutiniai drabužiai. Ir iš tiesų juos apieškodami muitininkai rado paslėptų pakelių cigarečių, kurių vertė – apie pustrečio šimto litų.

Vos po poros valandų per tą patį kelio postą iš gretimos valstybės pargrįžtančiam Lietuvos piliečiui V.Š. taip pat nepavyko prasmukti pro muitininkus. Apžiūrėdami jo vairuojamą automobilį „Volkswagen Passat“, muitinės pareigūnai po priekiniu prietaisų skydeliu bei bagažinės ventiliacijos angose aptiko kontrabandinių cigarečių beveik už pusę tūkstančio litų.

Lavoriškių kelio poste muitininkų žvilgsnis užkliuvo ir už maršrutinio autobuso Pastovys–Vilnius. Jame muitinės pareigūnai aptiko per 20 pakelių bešeimininkių cigarečių, kurių vertė – daugiau nei 200 Lt.

Medininkų kelio poste tikrindami autobusą „Maz“, važiuojantį maršrutu Minskas–Vilnius, muitininkai rado apie 50 niekam nepriklausančių cigarečių pakelių beveik už 300 Lt.

Kenos geležinkelio poste keleivinį traukinį Charkovas–Kaliningradas tikrindami muitinės ir pasienio pareigūnai taip pat rado bešeimininkį krovinį. Įvairiose traukinio vietose įrengtose slėptuvėse pareigūnai aptiko per 200 cigarečių „Fest 7“, „Viceroy Red“, „Winston Silver“, „Winston Blue“, „Viceroy Blue“, „Winston Klasik“, „West Red“ pakelių. Šio niekam nepriklausančio radinio vertė – beveik 9 tūkst. Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius