Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mylimąjį apdeginusi palangiškė Neringa Jakelaitienė po teismo nuosprendžio šaukėsi Dievo

Penktadienį Klaipėdos apygardos teisme skambėjo prakeiksmai – dėl pasikėsinimo į buvusio mylimojo gyvybę nuteista 33-iejų palangiškė Neringa Jakelaitienė neslėpė emocijų.
Neringa Jakelaitienė tikino esanti nekalta ir būtinai skųs šį teismo sprendimą.
Neringa Jakelaitienė tikino esanti nekalta ir būtinai skųs šį teismo sprendimą. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Moteris penktadienį išgirdo teismo nuosprendį: už grotų dėl 2006-ųjų kovo 4-osios įvykių jai teks praleisti 5 metus ir 6 mėnesius.

Teismas palangiškę pripažino kalta dėl prieš daugiau nei šešis metus buvusių įvykių. Teigiama, kad vedina keršto moteris naktį nuėjo iki buvusio mylimojo nuosavo namo. Užsilipusi ant verandos stogelio moteris pravėrė langą ir pliūkštelėjo ant vyriškio benzino, prilaistė skysčio ir patalpoje. Įžiebta ugnis bematant išplito. Liepsnų apimtas vyras puolė į vonią gesintis, lakstė po kambarį bandydamas užgesinti gaisrą. Vyras apdegė daugiau nei pusę kūno, po gydymų liko ryškūs randai.

Tą patį vakarą sulaikyta Neringa Jakelaitienė buvo neblaivi. Teigiama, kad moteris šitaip kerštavo buvusiam keleriais metais vyresniam mylimajam, palikusiam ją.

Ikiteisminio tyrimo metu kilo abejonių dėl moters psichinės būklės, ji buvo tirta Utenos psichiatrijos ligoninėje. Medikai patikino, kad palangiškė – pakaltinama. „Aš netylėsiu... Aš myliu Lietuvą, bet yra grupuotė, kuri teršia jos vardą“, – garsiai rėžė N. Jakelaitienė, išgirdusi teismo nuosprendį. Už pasikėsinimą visuotinai pavojingu būdu nužudyti žmogų nuteista kalėti penkerius su puse metų.

Taip pat ji turės atlyginti neturtinę žalą nukentėjusiajam – beveik 60 tūkst. Lt, dar beveik 9 tūkst. Lt ji turės sumokėti ligonių kasoms už gydymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius