Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktį iš Trakų į Vilnių atvežtas ligonis su skilusia kaukole ir sulaužytais šonkauliais

Į sostinę be sąmonės skubiai pervežtas neaiškiomis aplinkybėmis nukentėjęs nenustatytos tapatybės pusamžis vyriškis. Tuo tarpu Šiauliuose ir Pasvalio rajone, viešose vietose, rasti neaiškiomis aplinkybėmis mirusių žmonių palaikai.
Policija, greitoji pagalba
Policija, greitoji pagalba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip sekmadienį praneša Policijos departamentas, vakar 4 val. 30 min. į Trakų ligoninę iš šio miestelio Vytauto gatvės, turgaus teritorijos, pristatytas be sąmonės ir dėl kaukolės bei šonkaulių lūžių pervežtas ir paguldytas į Vilniaus ligoninę nenustatytos tapatybės apie 50 metų amžiaus vyriškis. Aplinkybės aiškinamos.

Tuo tarpu šeštadienį 12 val. 40 min. Šiauliuose, Žemaitės gatvėje, apleistoje statybvietėje, rastas pasikorusio nenustatytos tapatybės apie 50 metų amžiaus vyriškio palaikai irimo stadijoje.

Tą pačią dieną apie 15 val. Pasvalio r., Sereikonių kaime, vandens tvenkinyje, rastas nenustatytos tapatybės 21-25 metų amžiaus jaunuolio lavonas be išorinių smurto žymių. Nelaimės priežastys taip pat tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius