Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Naktį Kaune sudegintas gyvūnų globėjų automobilis

Ketvirtadienio naktį Kaune, buvo padegtas Gyvūnų globėjų asociacijos automobilis (GGA).
Sudegęs automobilis
Sudegęs automobilis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaune įsikūrusi GGA, naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, neteko vieno didžiausio savo turto – gyvūnams transportuoti skirto automobilio.

„Pirmiausiai kieme dingo šviesa, automobilis užsiliepsnojo apie 4:15 valandą ryte. Kameromis yra užfiksuotas vaizdas kaip ateina žmogus ir numetą kažkokį daiktą su degiu skysčiu. Šiuo metu dirba ekspertai, yra atvažiavusi policija“, – faktą apie sudegintą automobilį 15min.lt patvirtino GGA vadovas Vytautas Gustaitis.

Gyvūnų globėjų asociacija turi keletą automobilių, tačiau gyvūnams vežti buvo pritaikytas pastarasis. Sudegė visa įranga buvusi automobilyje: gyvūnų skeneriai, paėmimo-gaudymo priemonės, navigacijos, telefonai, darbuotojo apranga. 

„Patyrėme didelį nuostolį, gelbėjame gyvūnus, o dabar pagalbos prireikė patiems, jei kokia įmonė ar gyventojai galėtų padėti dovanodami jiems nereikalingą automobilį, būtumėm labai dėkingi. Automobilis būtinas gelbėjant gyvūnus“. – pagalbos kreipėsi V.Gustaitis.

Apie gyvūnų globėjų asociaciją

Gyvūnų globėjų asociacija įkurta 1999 m. gegužės mėn. 13 d. Gyvūnų globėjų asociacijos pagrindinis tikslas – ginti naminius ir laukinius gyvūnus nuo žiauraus elgesio, ieškoti būdų ir priemonių gyvūnų gerovei užtikrinti, suteikti pirmąją pagalbą sužeistiems šunims, katėms, laukiniams gyvūnams ir paukščiams. Paaukoti asociacijai galima čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius