-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Naktiniu grobiu Anykščių plėšikai džiaugėsi neilgai

Lapkričio 29-osios naktį Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Anykščių rajono policijos komisariato operatyvinės grupės pareigūnai gavo pranešimą, kad apie 2 valandą Anykščiuose, Kęstučio gatvėje, prie 27-erių metų vyriškio prikibo du nepažįstami asmenys ir, panaudodami fizinį smurtą jo atžvilgiu, pareikalavo atiduoti pinigus, nuo peties nutraukė ir pagrobė rankinę bei joje buvusius dokumentus, iš kelnių kišenės ištraukė ir pagrobė 600 litų. Anykščių policijos pareigūnai šį plėšimą operatyviai išaiškino.
Antrankiai
Antrankiai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Grobiu plėšikai džiaugėsi neilgai.

Operatyvinės grupės pareigūnai, atlikę pirminius paieškos veiksmus, „karštais pėdsakais“ nustatė du plėšimą įvykdžiusius asmenis. 27-erių metų plėšikas tą pačią naktį apie 6 val. buvo sulaikytas ir pristatytas į policijos komisariatą, jam nustatytas 1,21 prom. girtumas, o kitas – 22-ejų anksčiau teistas už analogišką nusikaltimą ir vagystes bei turintis neišnykusį teistumą – rastas ir pristatytas gruodžio 1 dieną. Abu įtariamieji Anykščių miesto gyventojai, rašoma trečiadienį Utenos apskrities VPK atstovų paviešintame pranešime.

Policijoje dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Apklausos metu abu įtariamieji prisipažino padarę šį nusikaltimą paaiškino, kad taip pasielgė dėl girtumo. Jiems pareikšti įtarimai dėl nusikaltimo, numatyto Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 1 d. (tas, kas panaudodamas fizinį smurtą ar grasindamas tuoj pat jį panaudoti arba kitaip atimdamas galimybę nukentėjusiam asmeniui priešintis pagrobė svetimą turtą, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki šešerių metų). Įtariamiesiems paskirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Ikiteisminis tyrimas tęsiamas, tyrimą kontroliuoja Panevėžio apygardos prokuratūros Utenos apylinkės prokuratūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius