Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naminės degtinės gamintoją nuo Ignalinos policijos slėpė kaimynai

Antradienį Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ignalinos rajono policijos komisariato pareigūnai atliko kratą Ignalinos r., Didžiasalio kaime, Birvėtos g. esančio namo bute, priklausančiame F.A., ir rūsyje bei garaže, kuriuo ji naudojosi.
Antrankiai
Antrankiai / „Photos.com“ nuotr.

Kaip rašoma Utenos apskrities VPK pranešime, kratos metu buto savininkė F.A. pasislėpė pas kaimynus. Pareigūnams paprašius atidaryti buto duris, kur slėpėsi didžiasalietė, bute buvę asmenys A.S., G.S., ir A.S. nepakluso teisėtiems pareigūnų reikalavimams ir užrakintų durų neatidarė.

Į pagalbą buvo pakviesti Ignalinos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai, kurie buto duris išpjovė.

Minėtame bute buvo rasta F.A., kuri įtariama padariusi nusikaltimą, numatytą Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 1 d. (neteisėtas namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto, denatūruoto ar techninio etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimas, laikymas, gabenimas ar realizavimas).

Dėl buto durų neatidariusio A.S. veiksmų pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 237 str. (nusikaltimo ar nusikaltimą padariusio asmens slėpimas). Minėtasis asmuo sulaikytas ir uždarytas į areštinę 48 valandoms.

F.A. bute, rūsyje ir garaže kratos metu rasti ir paimti 3 aparatai naminei degtinei gaminti, 834 pakeliai cigarečių su Rusijos Federacijos ir Baltarusijos Respublikos banderolėmis, 31 plastmasinė talpa, kuriose buvo 159 litrai skysčio, turinčio alkoholio kvapo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius