Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Namo grįžusią telšiškę pribloškė pakeistos buto durys

Ketvirtadienį Telšiuose pietums namo ketinusi grįžti moteris susidūrė su netikėta kliūtimi - buvo pakeistos jai priklausančio buto durys. Atvykus policijos pareigūnams duris netikėtai atvėrė ankstenę buto šeimininkė, kuriai už savivaldžiavimą gresia rimti nemalonumai.
Pakeistos telšiškei priklausančio buto durys
Pakeistos telšiškei priklausančio buto durys / Telšių apskrities VPK nuotr.

Kaip praneša policija, kol moteris buvo darbe, per porą valandų spėta pakeisti telšiškės buto duris ir spyną. Užrakinus šviesiai rudas šarvo duris, pietauti grįžusią moterį pasitiko tamsiai rudos spalvos šarvo durys su dviem užraktais.

Bendrojo naudojimo laiptinėje šalia nuosavo buto durų įkalinta ir į vidų patekti negalinti moteris netrukus sutiko ir savo namų viešnią. Stoviniuojant prie durų, jas pravėrė ir iš lauko raktu užrakino gimusi moteris, šiame bute gyvenusi iki 2003-iųjų.

Nukentėjusiajai skubiai apie įvykį pranešus policijai, savavališkai pasikėsinusi į buto nuosavybės teisę, atimdama galimybę naudotis butu, įtariamoji sulaikyta ir pristatyta į Telšių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą.

Įtariamosios atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 294 str. (Savivaldžiavimas). Aiškinamasi, kokiu būdu įtariamajai pavyko įtikinti meistrus užrakintas šarvo duris pakeisti naujomis, 390 eurų vertės, durimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius