Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narkotikų platinimu įtariami vyrai per sulaikymą Kaune taranavo policijos automobilius

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai vykdo tyrimą dėl asmenų grupės, užsiimančios neteisėtu narkotinių, psichotropinių medžiagų platinimu Kauno mieste.
Antrankiai
Antrankiai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kaip informuoja Kauno policija, tyrimo metu surinktų duomenų pagrindu antradienį įvyko D.L. (gim. 1972 m.) ir E.M. (gim. 1981 m.), įtariamų neteisėtų narkotinių, psichotropinių medžiagų platinimu, sulaikymo operacija vyko Tvirtovės alėjoje.

Įtariamieji, siekdami išvengti sulaikymo, važiuodami prabangiu 2007 m. laidos BMW automobiliu, taranavo policijos pareigūnų automobilius, taip pat priešinosi policijos pareigūnams. Panaudojus specialiąsias priemones, minėti asmenys buvo sulaikyti ir uždaryti į Kauno apskrities policijos areštinę.

BMW automobilio apžiūros metu, pareigūnai rado pakelius su milteliais, kurių sudėtyje, kaip įtariama, yra narkotinės medžiagos. Taip pat, atlikus kratą, vieno iš įtariamųjų namuose buvo rasta ir išimta didelis kiekis grynųjų pinigų – 60 tūkst. litų, kaip įtariama, gautų iš neteisėtos narkotinių ir psichotropinių medžiagų apyvartos.

Vienas iš sulaikytų asmenų D.L. 2007 m. jau buvo teistas už analogišką veiką – neteisėtą narkotinių medžiagų platinimą, jam paskiriant minimalią 2 m. laisvės apribojimo bausmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius