Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narkotikus nuteistam vyrui moteris gabeno užpakalyje

Trečiadienį Kybartų pataisos namuose į ilgalaikį pasimatymą su vyru A.K. atvyko sutuoktinė K.K. Pareigūnai įtarė, kad atvykusi sutuoktinė gali perduoti savo vyrui narkotinių ar psichotropinių medžiagų.
Kalėjimas
Kalėjimas / AFP/Scanpix nuotr.

Kaip rašoma Kalėjimų departamento pranešime, buvo priimtas sprendimas daryti pilietės K.K. asmens kratą, siekiant rasti ir paimti narkotines ar psichotropines medžiagas. Kybartų pataisos namų pasimatymų suteikimo biuro patalpose, skirtose tikrinti įeinančius į pasimatymus asmenis, buvo apžiūrėti pilietės K.K. atsivežti daiktai bei jos asmeniniai drabužiai, tačiau narkotinių ar psichotropinių medžiagų nerasta.

Todėl pilietė K.K. buvo nuvežta į VšĮ Vilkaviškio ligoninės Akušerijos-ginekologijos skyrių. Per apžiūrą išeinamojoje angoje buvo rastas paketas, kaip įtariama, su narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Minėta pilietė perduota Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilkaviškio rajono policijos komisariato pareigūnams. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kalėjimų departamento duomenimis, 2009 m. lapkričio 6 d. Kybartų pataisos namuose šiuo metu laisvės atėmimo bausmę atlieka 393 ne pirmą kartą teisti asmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius