Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narkotikus platino ir mokinės (video)

Klaipėdoje išaiškinta grupė asmenų, mieste platinusių narkotines medžiagas.
Narkotikai
Narkotikai / Vilniaus policijos nuotr.
Temos: 1 Narkotikai

Tyrimo metu policijos pareigūnai sulaikė 7 asmenis, tarp kurių – 2 merginos. Nusikalstamos veikos padarymo metu viena iš jų buvo nepilnametė.

Įtarimai dėl 16 nusikalstamų veikų padarymo įteikti 2 minėtas medžiagas vartojantiems asmenims ir 5 šių medžiagų platintojams. Be to, vienam iš kaltininkų inkriminuojamas narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimas nepilnamečiams.

Įtariamieji sulaikyti per 2010 m. sausį–spalį pareigūnų atliktą tyrimą. Kaltininkų nusikalstamus veiksmus fiksuodami pareigūnai surinko neginčijamų įkalčių, kurie padėjo demaskuoti tiesioginius minėtų medžiagų platintojus.

Įtariama, kad kaltininkai platino narkotinę medžiagą heroiną ir psichotropinę medžiagą  metamfetaminą, kratos metu pas vieną įtariamąjį rasti du 7,62 mm kalibro koviniai šoviniai. 5 įtariamieji buvo sulaikyti 2 paroms, 3 iš jų suimti, vėliau jiems skirtos skirtingos kardomosios priemonės. Vienas kaltininkas šiuo metu suimtas.

3 įtariamieji anksčiau ne kartą teisti (už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, vagystes, plėšimus), nė vienas iš jų nedirba, merginos studijuoja profesinėse mokyklose.

VIDEO: Klaipėdoje prieš teismą stos narkotikų prekeiviai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius