Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neatidžiam pirkėjui apsilankymas „Iki“ parduotuvėje kainavo 2170 litų

Sugrįžęs į namus pirkėjas pastebėjo, kad nebeturi jam priklausančio telefono „iPhone 4“. Marijampolietis policijai tvirtina, kad mobilųjį paliko prie kasos atsiskaitydamas už prekes.
„Apple“ išmanusis telefonas „iPhone 4“.
„Apple“ išmanusis telefonas „iPhone 4“. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovai praneša apie vyrą, kuriam apsilankymas „Iki“ parduotuvėje papildomai kainavo 2170 litų. Tiek vertas mobilusis, per neatidumą galimai paliktas prie kasos.

Pilietis R.S. pareigūnams pasiskundė, jog dar 2011-06-23 apie 21.40 val. grįžęs į namus iš parduotuvės „Iki“, esančios Vilkaviškio gatvėje 72, Marijampolė, pastebėjo, kad nebeturi jam priklausančio mobiliojo telefono „iPhone 4“. Iš kito aparato į minėtą telefoną paskambinęs marijampolietis sužinojo, kad telefonas išjungtas.

R.S. policijai nurodė, kad telefoną „iPhone 4“ paliko prie kasos atsiskaitydamas parduotuvėje už prekes, o sugrįžęs tą patį vakarą į parduotuvę jis minėto telefono nerado. Dėl vagystės padaryta 2 170 litų žala. Įvykio aplinkybės tiriamos, tikėtina, kad jas padės nustatyti parduotuvėje sumontuotos vaizdo kameros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius